Geert Kuipers

Jag heter Geert Kuipers. Jag finner Sverige lockande och utöva nån form av sport har altid varit av mitt intresse, lika så nyskapande och att arbeta med alla sorters människor. Som tränare och coach har jag jobbat med allt från motionssimmare till elitsimmare. Sverige passar min personlighet, lika så människorna och min vilja är att ge alla en upplevlese, för jag tror att det är det som leder dom på vägen mot framgång. Tillsammans med VattenUpplevelse.se hoppas jag bidra till att få ännu mer upplevelse i simhallar och simundervisning.

Roos den Heijer

Jag heter Roos den Heijer. Efter jag utbildade mig inom sport har jag jobbat mycket som receptionist i ett sportcenter med ett team där gästfihet är ett viktigt slagord. Det är genom detta jobb med människor som jag vill använda min erfarenhet att visa och välkommna alla till vattenupplevelse.se för att visa att vi är ett vänligt, ärligt och öppet kommunicerande företag.

Linda Källmodin

Jag heter Linda Källmodin. Jag bor i Sverige och jag har lärt känna Geert och Roos som passionerade människor med stora hjärtan och drömmar. Jag hjälper dom gärna att lära sig svenska,träffa nya vänner och senare kunna bosätta sig i Sverige. För att detta ska underlättas är jag deras ansikte utåt i Sverige och första kontakt, jag hjälper er som kunder med att uppnå den vision ni har.